”I kristider behöver unga
förebilder som visar att man kan
ta sig igenom svårigheter.”

 Stress, psykiskt illamående och drogproblem kan övervinnas och följas av utveckling. I Drömfångaren får vi ta del av artisten Albin Johnséns berättelse om hur man kan gå från djupaste mörker till ett liv med nya insikter. Föreställningen förmedlar betydelsen av att gå inåt och lyssna till sig själv, och belyser centrala aspekter för psykisk hälsa. Det finns hopp.

 

 

 I Drömfångaren möter Albin den unga publiken genom sin egen berättelse och sina hits. Genom en interaktion mellan Albin, psykolog, musiker och unga i publiken skapas ett scenkoncept, där Albins musik löper som en röd tråd genom upplevelsen. Albins låtar speglar hans inre resa och de utmaningar han mött. De skapar igenkänning och ger insikter till den som lyssnar. Se och läs mer om Albin här >

 Efter föreställningen ges utrymme för frågor till Albin och Unga Lukas verksamhetsledare Åsa Maj Jonzon. På kvällen finns möjlighet till stödsamtal för den som vill – i Unga Lukas chatt. Chatten har öppet måndag – torsdag 19-22 och där finns vuxna samtalsstödjare med kunskap och erfarenhet som lyssnar.

Se ett utdrag av föreställningen Drömfångaren – en teaser – för att få en uppfattning om hur handlingen vävs ihop med musiken. Föreställningen är baserad på Albins liv och byggs runt hans starkt självbiografiska låtar. Hör av dig via mail på erik@divergo.se om du vill ta del av förhandsvisningen.

  
Medverkande:

Mattias Andréasson är musikaliskt ansvarig (keyboards, bas, sång), Joanné Nugas (keyboards, sång) samt Åsa Maj Jonzon (psykolog och fiol, sång). 

 

 

Bokning/Kontakt:
Erik Gunnarsson
Telefon: 070-229 44 15
E-post: erik@divergo.se

Presskontakter:
Åsa Maj Jonzon
Telefon: 070-7488133
E-post: asa.maj.jonzon@sanktlukas.se

Stöd oss!

 

Stöd oss!

 

[/et_pb_text]
[/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]