STÖD OSS 

Ditt bidrag kan göra stor skillnad i en ung människas liv  

Många unga mår dåligt och upplever att de inte har någon att vända sig till. Att så många unga mår dåligt är ett av våra största samhällsproblem – men möjligt att göra något åt om vi alla hjälps åt och uppmärksammar de ungas behov av stöd. Många av de vi möter i chatten har aldrig berättat för någon hur man mår. Stödet vi ger blir därför många gånger en avgörande ingång till att söka hjälp i tid, innan svåra tankar och känslor har utvecklats till depression eller ångest. 

Ditt bidrag till Unga Lukas går direkt till att utveckla chatten så att vi kan stödja fler unga – fler dagar i veckan. Efterfrågan är stor, och vi arbetar just nu intensivt med att rekrytera ansvariga och volontärer för att kunna öppna fler dagar. Ditt bidrag går också till att utveckla hemsidan Unga Lukas, och våra sociala kanaler, så att vi exempelvis kan lägga upp fler filmer om psykisk hälsa – som en del i vårt förebyggande och stödjande arbete. Hos oss på S:t Lukas får unga ett professionellt bemötande – organisationens anställda är alla legitimerade psykologer och psykoterapeuter och chattens volontärer har alla kompetens eller erfarenhet inom relevanta områden. 

Vill du bli samverkanspartner eller sponsor?

Unga Lukas utvecklas snabbt – och vi är just nu mycket intresserade av sponsorer och samverkanspartners som kan stötta vår angelägna verksamhet. Kontakta oss: hej@ungalukaks.se

Vill du stödja som privatperson?  

swisha till 123 608 32 81 – skriv unga lukas

Du kan också betala till

bankgiro 214-6538 – skriv unga lukas som meddelande